131-1 v.1.0 Sweater med strukturmønster

Det er både nemt og sjovt at strikke sweatere med strukturmønster. Der er uendeligt mange muligheder for at skabe forskellige udtryk, og i denne opskrift er teknikken brugt til at skabe de smukkeste romber. 

Sweateren kan strikkes i to forskellige garnkvaliteter, så du kan selv vælge mellem Mayflower Easy Care Classic eller Mayflower Baby Alpaca. Begge garnkvaliteter vil give sweateren det helt rette udseende og give mønsteret en perfekt struktur, men derudover har de også begge deres egne fordele.

Vores Easy Care Classic er det perfekte valg til en travl familie, for garnet kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler, selvom det består af 100% uld. Garnet er derudover dejlig blødt og er derfor også velegnet til børn, som oftere kan have sartere hud end voksne. 

Alternativt kan du også vælge Baby Alpaca, som består af 60% alpakauld og 40% polyamid. Denne garnkvalitet er ufatteligt blød mod huden – og også blødere end uldgarn. Derudover er den et også godt valg til børn med allergi overfor lanolinen i fåreuld, da alpakauld ikke indeholder lanolin.

Uanset hvilken garnkvalitet du vælger, får du et skønt resultat. Begge garnkvaliteter fås i et bredt farveudvalg, så der er mange muligheder for at vælge den helt rette farve. Du kan naturligvis også lade dig inspirere af vores billeder, hvor vi har strikket sweateren i nogle forskellige farver.