143-9B v.1.0 Liva Cardigan Jr - Amalfi Style

Denne version af den populære Liva cardigan jr er strikket op i det bløde og skønne Amalfi. 

Liva cardigan jr er overordnet set et enkelt design i glatstrik med ribkanter, raglanudtagninger og knapper. Men det symmetriske hulmønster på ærmerne, som går hele vejen fra skuldrene og ud til ærmekanten, højner det samlede indtryk. Det enkle mønster har en ufattelig smuk effekt, idet det gør trøjen virkelig spændende og får den til at skille sig ud.

Garnet Amalfi er en lækker kombination af de bløde og slidstærke fibre fra bomuld og bambus viskose, som også begge er temperaturregulerende. Liva cardigan kan derfor uden problemer bruges året rundt, hvilket ikke bliver en udfordring, da kombinationen af det smukke design og det bløde, komfortable Amalfi betyder, at trøjen vil blive én af favoritterne i skabet. Amalfis smukke og faste garnstruktur giver virkelig smukke masker, når du strikker, hvilket får mønsteret på ærmerne til at træde endnu tydeligere frem.

Du kan også strikke Liva cardigan i en blanding af Easy Care Tweed og Super Kid Silk, ligesom den også findes i voksenstørrelser i forskellige versioner:

Liva cardigan Jr - Tweed Style

Liva cardigan - Easy Care Style

Liva cardigan - Tweed Style

Liva cardigan - Amalfi Style