LB12 v.1.0 Julemor Juliane

Mit navn er Julemor Juliane. Julemanden Julle er min mand. Jeg har altid travlt i køkkenet, hvor jeg laver risengrød til julemanden og de mange nisser ude i værkstedet. Julle elsker simpelthen bare risengrød, så jeg har altid travlt i køkkenet. Hver dag husker jeg også at sætte en lille skål med risengrød ved det lille musehul ind til Julemusen Magnus. Jeg vil rigtig gerne flytte ind hos dig – især hvis jeg må få mine venner med.

Den hæklede julemor er lavet i den fine Mayflower Hit-Ta-Too. Mayflower Hit-Ta-Too er en 100 % acryl kvalitet, som fås i et bredt farvespekter. Det perfekte garn til små fine julefigurer.

Julemor Juliane er en del af jule-tøjdyrsserien under Little Bits, og er ligesom sine venner blevet designet for Mayflower af Josefine fra Minkreativeverden.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Hit-Ta-Too, hvor den hvide, sorte og gule farve er udgået af sortimentet. Som erstatning for den hvide og sorte farve anbefaler vi Farmers Yarn Acrylic, som stort set har den samme strikkefasthed. Derudover har vi brugt Mayflower Cotton 8/4 som erstatning for den gule farve. Vær blot opmærksom på, at du kan få et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.