D106 v.1.0 BumbleBee Sokken

Intet er skønnere end tykke og hjemmestrikkede sokker, når der er koldt udenfor. De er perfekt til hygge, og pasformen er uovertruffen. Det giver en helt sublim komfort, så sokkerne hurtigt bliver et uundværligt element i strømpeskuffen.

Her finder du vores opskrift på BumbleBee Sokken, der er strikket i det lækre Mayflower BumbleBee, som er en dejlig kraftig garnkvalitet med en løbelængde på 160 meter pr. 100 gram. Det er dog især garnets sammensætning, som er bemærkelsesværdigt, for BumbleBee-garnet består af 50 % uld, 25 % bambusviskose og 25 % polyamid. 

Tilførslen af bambusviskose giver garnet endnu større blødhed og slidstyrke end normalt strømpegarn, og som en ekstra bonus er bambus også et bæredygtigt produkt, som kan høstes med få måneders mellemrum og ikke kræver gødning. 

Opskriften kan hentes på linket herunder. Den er nem at gå til – især hvis du har tidligere har strikket strømper eller sokker. Generelt er BumbleBee Sokken et godt begynderprojekt, da du kan øve dig med noget ekstra kraftigt garn.