131-4 v.1.0 Børnevest med snoninger

Børneveste er en fantastisk tilføjelse til ethvert barns garderobe, og de kan bruges til både hverdag og fest. Sammen med en t-shirt har en vest et afslappet udtryk, men den også kan bruges til formelle begivenheder, når den sættes sammen med fx en skjorte.

Denne vest er vores bud på en flot sweatervest til familiens yngste. Vesten er designet med flotte snoninger på forside og ryg, der fremhæves af strukturmønsteret på resten af vesten. Strukturmønsteret er ganske enkelt at strikke, da det består af dobbelt perlestrik.

Vesten kan enten strikkes i Mayflower Easy Care Classic eller Mayflower Baby Alpaca. Det er to meget forskellige garnkvaliteter med deres egne unikke fordele, og begge vil give dig et flot resultat, hvor vesten får det helt rigtige look. 

Vores Mayflower Easy Care Classic er det mest traditionelle valg og er en rigtig lækker garnkvalitet i 100% ren uld, som giver en skøn komfort med god varme. Derudover kan garnet også maskinvaskes og tørres i tørretumbler, hvilket er efterspurgt i mange børnefamilier.

Den anden mulighed er at strikke vesten i Mayflower Baby Alpaca, som består af 60% alpakauld og 40% polyamid. Baby Alpaca fås i helt enestående klare farver, da garnet tager godt imod farve. Derudover er Baby Alpaca også et allergivenligt valg, da alpakauld ikke indeholder lanolin ligesom fåreuld. Garnet vil derfor føles blødt og behageligt mod selv sart hud.