137-8 v.1.0 Bamsesweater

Denne fine bamsesweater er en flot og enkel trøje til familiens mindste. Sweateren er designet med flotte raglanærmer, som bliver fremhævet af knapperne i den ene side. På sweaterens mave ses en sød bamse, som giver bamsesweateren sit navn.

Sweateren er strikket i uldgarnet Mayflower Easy Care, som har en løbelængde på 185 meter pr. 50 gram. Den bløde garnkvalitet er meget velegnet til babystrik, da den er lun og åndbar, ligesom garnet kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler. Derudover er garnkvaliteten naturligvis også blød og vil føles rar imod den sarte babyhud.

Du kan selv sætte dit eget præg på denne sweater ved at vælge andre farver. Du kan også give bamsen en anden personlighed ved at give den et andet ansigtsudtryk. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og du har mange forskellige muligheder med denne opskrift.

OBS: Det oprindelige design er lavet i en brun nuance, som desværre er udgået af sortiment (fv. 094). Som erstatning anbefaler vi fv. 076, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.