137-9 v.1.0 ZigZag Babytæppe

Der findes intet bedre eller varmere end et strikket babytæppe i uld, og derfor har vi også valgt at designe dette strikkede tæppe i Easy Care Classic, som er den mellemtykke garnkvalitet i Easy Care serien. Easy Care Classic er 100 % ren uld og har en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram.

Tæppet er designet med et flot zigzag-mønster som laves ved veksle mellem ret og vrang. Derudover er der også strikket en retstrikket kant på tæppet, som passer godt til tæppets mønster. Mønsteret er en meget nem teknik, så mindre øvede strikkere kan også nemt følge denne opskrift.

Et strikket tæppe er typisk et stort projekt, men det er ikke svært, når man blot skal strikke et babytæppe. Samtidig giver mønsteret også tilpas meget afveksling, så det bliver aldrig kedeligt at strikke dette tæppe.

Du kan hente opskriften gratis ved at klikke på linket herunder.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.