1802 v.1.0 Vest i Mayflower Easy Care Classic

Patent er en skøn strikketeknik, som giver et unikt og let genkendeligt resultat. Her har vi brugt patentstrik til at skabe en skøn vest, som kan give ekstra varme på årets kølige dage.

Vesten er designet med en dyb v-hals, som giver vesten mange stylingsmuligheder. Samtidig giver halsudskæringen også vesten et lettere look, som passer godt til de korte ærmer, der er strikket med en smule ekstra vidde.

Det smukke patentstrik giver vesten masser af personlighed og et skønt strukturmønster, som passer godt til vestens overordnende look. Samtidig er patentstrik også en spændende og sjov strikketeknik, som giver lidt ekstra udfordring.

I opskriften anvendes der er Mayflower Easy Care Classic, som er lækkert garn i 100 % ren ny uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Easy Care Classic er kendetegnet af at være uldgarn i høj kvalitet, som både kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler.

Vi har valgt at designe denne vest i farve 205, som er Minimal Grey. Easy Care Classic fås dog i et bredt farveudvalg, og du kan med stor sandsynlighed også finde din yndlingsfarve i udvalget. Du kan downloade opskriften gratis ved at klikke på linket herunder. God fornøjelse!

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.