1704-1 v.1.0 Trefarvet sweater

Denne strikkede sweater skiller sig ud fra mængden med sine friske farver, som virkelig springer i øjnene. Sweateren er lavet med tre lange farveskift, så farveeffekten ikke bliver for voldsom. Det gør den til en flot og stilfuld sweater, som har sin helt egen personlighed.

Opskriften til denne sweater er relativt begyndervenlig, og du behøver kun have kendskab til basale strikketeknikker, selvom det naturligvis er en fordel, hvis du har erfaring med at læse strikkeopskrifter. Sweateren er strikket frem og tilbage på rundpind, mens ærmerne er påsatte bagefter. Det gør strikkeprojektet ekstra nemt, da udfordringerne kommer i etaper.

Sweateren er strikket i det ufatteligt lækre Mayflower Super Kid Silk, som er en garnkvalitet med 76% kid mohair og 24% silke med en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram. Dette gør garnet særdeles blødt og flot, så sweateren føles behagelig mod huden. Mayflower Super Kid Silk er en rigtig god garnkvalitet, hvis du generelt har sat hud, hvilket også er grunden til, at vi ofte anvender den til strikket og hæklet børnetøj.

Du kan hente opskriften her på siden, og den er naturligvis 100% gratis.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.