126-2 v.1.0 Sweater med tulipaner

En yndig smuk lille bluse til den allermindste lille pige her strikket med de sirlige fine små tulipaner strikket i Mayflower Easy Care Classic.

Mayflower Easy Care Classic. Mayflower Easy Care Classic består af 100 % Ren Ny Uld, en uld der slet ikke kradser derfor er den også anvendt til Baby modeller så den lille nye kommer i det blødeste mest lækre uld du kan forestille dig. Mayflower Easy Care Classic er den dejlige uld der er lige til at vaske i vaskemaskine og tørre i tørretumbler. Nemmere kan det ikke blive og derfor også navnet Easy Care. Mayflower Easy Care Classic er den mellemste tykkelse uld i serien fra Mayflower der hedder Easy Care. Den løber ca. 106 m pr. 50 gram.

Mayflower Easy Care Classic er til den travle dansker og den travle danske familie, der hele tiden skal have strikket klar og rent til brug.

Mayflower Easy Care Classic findes i et væld af smukke farver lige fra de helt sarte pastel farver til pang farver og over i natur farver.

Strik denne smukke lille bluse med tulipaner lige i den farve du ønsker. Se de mange smukke farver på Mayflowers hjemmeside.

Gå ind på Mayflowers hjemmeside og under kvaliteten Mayflower Easy Care Classic og se hvilke farver der er at vælge imellem.

Hent de mange smukke flotte design og opskrifter på Mayflowers hjemmeside og down load dem helt gratis. Kun et klik fra dig.