1762 v.1.0 Sweater med snoninger

Denne sweater er enkel og smuk, og man lægger især mærke til de små snoninger, som bryder sweaterens glatstrik. Sweateren har en v-hals, men samtidig er halsudskæringen ikke for dyb, hvilket er en kvalitet, som mange efterlyser. 

Det er især bemærkelsesværdigt, at denne sweater er strikket i dobbeltgarn med to forskellige garnkvaliteter. Dette giver sweaterens farve ekstra dybde, og derudover bliver sweateren også ekstra blød.

Den er strikket med én tråd Mayflower Easy Care, som består af 100% ren ny uld. Den anden garnkvalitet er én tråd Mayflower Super Kid Silk, som består af 76% Super Kid Mohar og 24% silke. Denne kombination er genial, for du får de bedste kvaliteter fra traditionelt uldgarn og den meget luksuriøse Super Kid Silk. 

Du kan få begge garnkvaliteter til denne sweater i mange forskellige farver. Det giver dig rigtig gode muligheder for at få et unikt resultat i din yndlingsfarve. 

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.