1700 v.1.0 Sweater i strib

Denne strikkede sweater er både blød og let, hvilket gør den til en fornøjelse at have på. Den har et romantisk udseende, hvilket blot understreges af farvevalget, som skiftevis er striber i hvid og gammelrosa. Hvis du ønsker det, kan du naturligvis også vælge andre farver til sweateren, for der er rigeligt med farver at vælge imellem i vores garnudvalg.

En strikket sweater er kun for alvor god, hvis den er lavet i lækkert garn, og derfor er denne sweater designet til at blive strikket med én tråd Super Kid Silk og én tråd Easy Care. Mayflower Super Kid Silk består af 76 % mohair og 24 % silk og har en løbelængde på 195 meter pr. 100 gram, mens Easy Care er 100 % ren ny uld og har en løbelængde på 185 meter pr. 50 gram. Begge garnkvaliteter er lækre og bløde individuelt, men når du sætter dem sammen, får du et ekstra blødt og luftigt resultat, hvilket også kan mærkes ved denne sweater.

Sweateren er strikket med raglanærmer, hvilket er en strikketeknik som mange foretrækker, når de skal lave strikkede sweater. Du kan sagtens kaste dig over denne sweater, selvom du aldrig har prøvet at lave raglanærmer før, for det er en ret enkelt teknik, hvor ærmet går i ét stykke helt op til kraven, hvilket giver en diagonal søm, som går fra underarmen og op til kravebenet.