1727 v.1.0 Stribet sweater med bieser

Denne sweater er helt speciel på grund af sit unikke design, som giver den klassiske sweater et nyt twist, ved at tilføje bieser i forskellige farver i bunden af sweateren og på ærmerne.

Sweateren har en lysegrøn bundfarve og er strikket i Mayflower Easy Care Classic, mens bieserne veksler mellem cognac, bordeaux, lyslilla og mørkegrøn. Du har rig mulighed for at lege med farverne og sammensætte din egen udgave af sweateren med personligt farvevalg. Easy Care Classic fås nemlig i et stort udvalg af farver, da det er én af vores mest populære garnkvaliteter.

Mayflower Easy Care Classic har en løbelængde på cirka 106 meter pr. 50 gram, og den består af 100% ren uld. Det betyder, at du får en blød og varm sweater, som er virkelig god på kolde dage. Mayflower Easy Care Classic kan i øvrigt både maskinvaskes og tørretumbles.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.