LB70 v.1.0 SOSU-Assistenten

De danske SOSU’er må siges af være hverdagshelte, når de hver eneste dag hjælper med at pleje syge og svækkede danskere, som har brug for hjælp.

Samtidig kan de også tilbyde trøst og opmuntring ved deres tilstedeværelse, for deres job handler både om at dække fysiske og psykiske behov hos de mennesker, som de kommer i kontakt med. Hvis du vil vise din støtte til de danske SOSU’er, kan du hylde dem ved at downloade denne opskrift og hækle den søde SOSU. Dukken kan både bruges som en gave til en fantastisk SOSU eller som legetøj til et barn. Der anvendes sikkerhedsøjne i opskriften, så dukken også er velegnet til mindre børn.

Vores hæklede helte er lavet i Mayflower Cotton 8/4, som består af 100 % ren bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Bomuldsgarn er det optimale garn til de hæklede helte, da bomuld giver dukken en god fasthed, så den holder sin form.

Den hæklede SOSU-assistent er en del af vores serie af Hæklede Helte. Alle dukker i serien har samme mål. Det betyder, at du kan bruge håret fra én af de andre dukker til din hæklede SOSU, hvis du for eksempel vil lave en mandlig SOSU-assistent.