LB69 v.1.0 Skraldemanden

En ægte helt udfører også sit job uden beundring og bifald – og de danske skraldemænd hører til blandt landets mest oversete helte. Hver dag udfører de hårdt fysisk arbejde, og vi overser ofte deres indsats. Til gengæld ville vi meget hurtigt komme til at savne dem, hvis de pludselig stoppede med at arbejde.

Skraldemænd er en uundværlig del af det danske samfund, og nu kan du hylde dem ved at hækle vores udgave af en sød skraldemand som hverdagshelt. Dukken er en del af vores serie af hæklede hverdagshelte, som er med til at gøre en forskel i Danmark.

Selve dukken er hæklet i det populære Mayflower Cotton 8/4, som består af 100 % bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Denne garnkvalitet er perfekt til hæklede dukker for bomuldsgarnet har en fasthed, som hjælper dukken med at holde formen.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.