135-6 v.1.0 Pigebluse med hulmønster på ryggen

Man finder meget få opskrifter til piger, som er så yndig som denne strikkede bluse, der har det mest fantastiske hulmønster på ryggen, som virkelig gør blusen unik og meget feminin. Denne bluse er det perfekte strikkeprojekt til den let øvede strikker, som gerne vil prøve at lave en lækker bluse med hulmønster.

Selve blusen er strikket i Mayflower Cotton 2, som er en garnkvalitet med en løbelængde på 135 meter pr. 50 gram og består af 50% bomuld og 50% HB acryl. Mayflower Cotton 2 er især kendt for at være særdeles velegnet til strikket baby- og børnetøj. Garnkvaliteten indeholder nemlig ikke uld, som er et materiale, der godt kan kradse en smule, når det kommer i kontakt med sart barnehud. Til gengæld har Mayflower Cotton 2 stadig en god åndbarhed, da bomuld er er organisk materiale ligesom uld.

Mayflower Cotton 2 fås i mange forskellige farver, og du kan tilpasse blusen til din smag ved eventuelt at vælge en anden farve end vist på billedet.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.