1454 v.1.0 Nettrøje til kvinder

Feminin net trøje til kvinder, denne smarte nettrøje med korte ærmer indbyder til sød sol og sommer. Til et par shorts med en lille top under som her på billedet. Eller som overdel udover bikinien eller badedragten. Den har en fin lille retrillekant forneden af selve blusen, ærmerne og i den smukt afrundede halskant.

Den er strikket i Mayflower Cotton 1. En meget blød og lækker kvalitet fra Mayflower bestående af 50% bomuld og 50% akryl begge af fineste kvalitet. Denne lækre bomuldsblanding fra Mayflower er meget elastisk og lækker blød at have på kroppen. Den findes i mange mange dejlige smukke moderigtige farver lige til dig og du kan se dem alle sammen lige her.

Hente opskriften helt gratis nedenfor, det er bare at vælge mellem de mange fine projekter som for eksempel denne viste model.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.