138-8 v.1.0 Nederdel med hulmønster

Vi strikker alt for få nederdele, og det er en skam. Denne søde nederdel kan strikkes i størrelse 2-12 år, og den er et både sjovt og hurtigt strikkeprojekt.

Selve nederdelen er strikket nedefra og op. I bunden af nederdelen er der lavet et fint og enkelt hulmønster, som gør nederdelen mere feminin. Efter hulmønsteret skal resten af nederdelen blot strikkes i glatstrik, og projektet afsluttes ved at bukke kanten i toppen til en løbegang, så nederdelen kan lukkes med en snor.

Nederdelen er strikket i Mayflower Cotton Merino Classic, som er en ufatteligt populær garnkvalitet i 50 % ren ny uld og 50 % bomuld. Garnkvaliteten har en løbelængde på 100 meter pr. 50 gram, så der er tale om en halvtyk garnkvalitet, som er nem at strikke med.

Mayflower Cotton Merino Classic fås i mange forskellige farver, så der kan laves rigtig mange forskellige variationer af denne nederdel. Garnkvaliteten fås for eksempel i mange forskellige sarte og feminine farver, så der er masser af variationsmuligheder.

Opskriften er gratis og kan hentes ved at trykke på linket herunder.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.