1768 v.1.0 Klassisk sweater

Der er ufatteligt mange strikkeopskrifter at vælge imellem, hvis du gerne vil strikke en sweater. Ofte anvendes der et væld af forskellige teknikker, og mange sweatere har alverdens forskellige detaljer.

Du er dog kommet til det rette sted, hvis du bare gerne vil strikke en klassisk sweater, for denne opskrift er helt gratis, og du kan hente den herunder.

I denne opskrift er forstykke, bagstykke og ærmer strikket hver for sig. Mange synes, at denne fremgangsmåde er mere overskuelig. Derudover er der også tilføjet en høj hals til sweateren, som giver ekstra varme og komfort på kølige dage.

Sweateren er strikket i Mayflower Cotton Merino, som består af 50% ren uld og 50% bomuld. Det er én af vores mest populære garnkvaliteter, for du får det bedste fra to organiske materialer, hvilket giver en lækker sweater med god åndbarhed og stor komfort.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.