1811 v.1.0 Jakke med lommer

Denne skønne strikkede jakke virker ved første øjekast helt traditionel, men ved nærmere eftersyn vil du opdage, at den har fået et sjovt twist. Jakkens lommer er nemlig strikket i en anden farve end resten af jakken, hvilket er en fin og diskret detalje.

Både jakke og lommer er strikket i det skønne Mayflower New Sky, som er en dejlig kombination af 42 % alpaka, 42 % uld og 16 % nylon. New Sky har en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram og er en luftig garnkvalitet. Derfor skal denne opskrift strikkes på pind 5 og 6, så jakken bliver dejligt let.

Du kommer ikke til at fryse med denne jakke, for alpakauld er især kendt for at være ekstra varmt og blødt. Samtidig giver alpakaulden også jakken et fluffy skær, som både er klædeligt og moderne.

Opskriften er både velegnet til begyndere og let øvede, da der ikke indgår svære strikketeknikker. Samtidig strikkes der også på forholdsvis store pinde, så der er også tale om et relativt hurtigt strikkeprojekt.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.