LB41 v.1.0 Delfinen Dolly

Mit navn er Delfinen Dolly. Jeg er en blød og legesyg lille delfin. Når jeg kan få lov til at fjolle rundt med mine venner i det dejlige vand, bliver jeg altid glad. Det bedste jeg ved er hvis jeg kan få nogen til at klø mine finner. Mine finner er nemlig super bløde og lækre. Hvis du lige som mig elsker at fjolle rundt med dine venner, så er vi det perfekte match.

Tøjdyret Delfine Dolly er lavet i det ultrabløde Mayflower Comfy, som er det lækreste velourgarn. Med dette garn får du helt sikkert en hæklet bamse, som et hvert barn vil holde af og elske at putte med. Med den her søde delfin får du et virkelig flot stykke hæklet amigurumi til din samling.

Delfinen Dolly er en del af vores serie Little Bits, som er små og søde figurer designet af Josefine fra Minkreativeverden.dk.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.