1754-1 v.1.0 Cardigan med brombærmønster

En lang cardigan er altid lækker i vinterhalvåret, og med denne cardigan er der garanti for, at du kan holde varmen, da den er strikket i Mayflower Easy Care Classic. Denne garnkvalitet består af 100 % ren ny uld og er den mellemste tykkelse i Mayflower Easy Care garnserien.

Denne cardigan har et klassisk look, som opnås ved at strikke med brombærmønster. Brombærmønsteret er en ufatteligt smuk strikketeknik, som også er med til at give den færdige cardigan mere fylde og stor detaljerighed. Selve cardiganen er forholdsvis enkel, og det er værd at bemærke de isatte lommer, som har indvendige lommeposer. Disse fremhæves af en lille ribkant, som passer godt til brombærmønsteret.

Mønsteret til denne cardigan er nemt at læse, men brombærmønsteret kan være udfordrende, da du ikke må tabe masker, mens du strikker mønsteret. Der er dog også tale om en fantastisk strikketeknik med ufatteligt mange muligheder, så dette er måske den helt perfekte opskrift, hvis du gerne vil udfordre dig selv og have en fantastisk smuk cardigan.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.