1756 v.1.0 Cardigan med bred dobbelt kant

Der er intet bedre end en lækker cardigan i uld, når de kolde temperaturer melder sig i vinterhalvåret. Denne lækre cardigan er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som består af 100 % ren ny uld, som ikke kradser, og derudover har garnet en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram.

Selve cardiganen er et forholdsvis nemt strikkeprojekt, da den er lavet i glatstrik. Der er dog tilføjet fine og enkle detaljer som for eksempel en dobbelt ribkant ned langs forsiden, som fremhæver den dybe V-udskæring. Der er også tilføjet en bredere ribkant til bullen, som er med til at gøre cardiganen mere poset og casual. Looket fuldendes af de brede ribkanter, som også går igen på de påsatte ærmer.

Hvis du er på udkig efter en klassiske og lækker cardigan, så er dette den rette opskrift til dig. Det er desuden værd at bemærke, at Mayflower Easy Care Classic er en slidstærk garntype, og så kan den maskinvaskes og tørres i tørretumbler – også selvom garnkvaliteten er 100% ren uld.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.