638 v.1.0 Baby blebukser

Fine og gammeldags blebukser til baby, som passer fint uden på en ble. Blebukserne er meget behagelige og holder bleen godt på plads.

Opskriften indeholder seks forskellige designs, så du kan enten lave dén model, som passer bedst til dit barn, eller du kan lave alle seks og have flere forskellige varianter. Alle bukserne lukkes med en snor om livet.

Blebukserne strikkes i Mayflower Cotton 8/4, som er 100% blød og åndbar bomuld. En kvalitet, som er meget godt til småbørn, som helst ikke skal have det for varmt og skal have beklædning, som kroppen kan ånde i. Garnet fås i fine farver, så blebukserne kan nemt laves til både drenge og piger. Derudover kan garnet holde til maskinvask ved selv høje grader, hvilket er en stor fordel ved disse blebukser.

Alternativt kan du også strikke blebukserne i det økologiske Mayflower Cotton 8/4 Organic, som er GOTS-certificeret og har samme strikkefasthed.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.