D127 v.1.0 Trille tørklæde

Trille tørklædet har en god længde, en sublim blødhed og et stribet mønster, som kommer helt af sig selv. Opskriften er meget begyndervenlig.

Tørklædet strikkes rundt i glatstrik. Det afsluttes ved at strikke maskerne sammen i den ene ende og sy let sammen i den anden ende. Til slut monteres fire farverige garnkvaster i begge ender.

Tørklædet får sin vidunderlige blødhed fra garnet Mayflower Taormina, som bl.a. er spundet på fin alpakauld. Tørklædet føles derfor fantastisk at have rundt om halsen, og tørklædets længde på omkring 200 cm betyder, at det nemt kan vikles godt rundt om halsen og varme yderligere.

Det flotte farvespil sørger Taormina selv for, da garnet er opbygget af ét langt farveskift i et unikt mønster. Mønsteret skifter mellem striber i klare nuancer og bredere stykker i mere afdæmpede farver. Hvert nøgle består af flere farver, som spiller flot sammen med hinanden, hvilket gør det underholdende at strikke med Taormina, da det er sjovt at følge det løbende farveskift. Taormina har lang løbelængde på hele 600 meter pr. 200 g, og du skal derfor blot bruge ét garnnøgle til dit Trille tørklæde.