MD62 v.1.0 Oldemor Sjal

Mayflowers Oldemor Sjal er et helt klassisk hæklet sjal, som er hæklet ud fra samme teknik, som man normalt bruger til at lave oldemorfirkanter. De traditionsrige oldemorfirkanter er et almindeligt begynderprojekt for mange, og det gør også vores Oldemor Sjal til et meget begyndervenligt projekt. 

Sjalet er hæklet i Mayflower New Sky Light, og der skal kun bruges ét nøgle for at lave et sjal. Sjalet startes i bunden, og herefter hækles det frem og tilbage med udtagninger på hver side af mellemdelen. Derfor kan sjalet fint hækles større, hvis du bruger to nøgler garn i stedet. 

New Sky Light er en lækker garnkvalitet i uld, alpaka og polyamid, som giver et let og luftigt sjal. Både fåre- og alpakauld giver en dejlig varme, så sjalet er perfekt til kølige dag.  

Hvis du er på udkig efter er hyggeligt hækleprojekt, som passer godt til en god film, så er dette projekt oplagt for dig. Når først du er inde i rutinen med at hækle sjalet, vil du ikke længere behøve at kigge på opskriften. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky Light fv. 66. Farven er desværre udgået af sortiment, og som erstatning har vi derfor valgt fv. 82. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.