D171 v.1.0 Camillas Net

Hæklet skuldertaske med lang strop, som strikkes i to tråde og måler ca. 31 x 26 cm. Tasken hækles i bomuld med 2 tråde: 1 tråd Mayflower Cotton 8/8 og 1 tråd af den lidt tyndere Mayflower Cotton 8/4.

Den tykke Cotton 8/8 er den gennemgående bundfarve, mens der skiftes imellem 4 forskellige farver af Cotton 8/4 for at give et løbende farveskift.

Tasken hækles rundt fra bunden og op ved først at hækle en luftmaskerække, hvor der hækles fastmasker på begge sider af luftmaskerækken og på den måde fordoble maskeantallet.

Bomuldsgarn er det helt ideelle garn til en hæklet skuldertaske som denne, da bomuld er et både fast og blødt garn at arbejde med. Tasken bliver derfor blød, samtidig men at den holder sin form godt. Bomuld er desuden en holdbart og stærkt garn, og din taske kan derfor sagtens holde til dagligt brugt.

Du kan også få hækleopskrifter på en lille pung og en clutch i samme design.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 1451, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 1452, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.