Mayflower ANYDAY

Mayflower ANYDAY Breezy

Breezy er et klassisk tubegarn, hvor en fiberblanding af uld og polyacryl er blæst ind i et fint og tyndt net af polyamid. Denne teknik gør garnet enormt let og luftigt, da tuben giver plads til isolerende luft og volumen.

Luftigheden i garnet er med til at give Breezy sin karakteristiske blødhed, volumen og ikke mindst varme. Den vamsede volumen bibeholdes også, efter du har strikket eller hæklet med Breezy, som i øvrigt er lækker at arbejde med.

Breezy fås i smukke nuancer, som alle har et flot meleret farvespil. Det giver både strik og hækling ekstra farvedybde og personlighed. Garnet fås i 35 skønne farver, hvor du finder både neutrale og klassiske nuancer samt mere intense og stærke farver.

Det spændende farveudvalg gør Breezy til et lækkert garn for den farveglade strikker eller hækler.

Garnets fylde, blødhed og varme gør garnet oplagt til diverse beklædning som en sweater, cardigan el.lign., ligesom Breezy også er ideelt til interiør som fx et hyggeligt tæppe.

 

 

Mayflower ANYDAY Merry

Spundet på 70% slidstærk polyacryl og 30% blød uld er Merry et virkelig blødt standardgarn til pind 4 mm, og med en strikkefasthed på 22 m x 29 rk kan Merry bruges til en lang række opskrifter inden for både strik og hækling. Det bløde garn kradser ikke men føles tværtimod skønt mod huden og er tilsvarende også dejligt at have i hænderne og arbejde med. Garnet kan sagtens bruges alene, ligesom det også nemt kan kombineres med en følgetråd.

Den bløde, varme og slidstærke fibersammensætning gør garnet meget velegnet til blød og lun beklædning til både børn og voksne som fx en trøje eller sweater. Merry er også oplagt at bruge til både accessories og interiør til dit hjem som fx tæpper eller puder.

Merry fås i nogle virkelig skønne og dybe nuancer, som alle har et flot meleret farvespil, og dit strik eller hækling får en betagende farvedybde. Merry fås i 35 smukke farver med alt fra neutrale og klassiske nuancer til de mere intense og stærke farver. Garnet kommer derfor i et spændende farveudvalg, hvor der er mange farver at vælge imellem for alle, som er glade for at strikke eller hækle.

Garnet tåler skånsom maskinvask ved max 30 grader, hvilket gør det nemt at holde i en travl dagligdag.