Garn Odense

Odense har meget at byde på, og nu kan du også glæde dig over, at du som borger i Odense eller omegn kan få leveret garn af høj kvalitet direkte til døren. Mayflower forsyner danskere fra hele landet med lækkert garn med gode egenskaber, og her er odenseanerne ingen undtagelse. 

Det eneste du skal gøre for at få leveret garn til din adresse i Odense er at afgive en ordre på vores webshop. Det kan du nemt og hurtigt gøre, når det passer ind i din hverdag. 

Garnbutik i Odense

Mayflower forhandler udelukkende garn på nettet og har derfor ikke en fysisk garnbutik i Odense. Du slipper dermed for at skulle ud af døren og ned i en fysisk butik for at handle garn. Alt fra bestilling til betaling klares online – vel at mærke i dit helt eget tempo. 

Du kan betragte os som din digitale garnforhandler i Odense. Vi er ikke fysisk til stede nær dig, men med vores landsdækkende leveringsservice kan vi alligevel levere det garn, du har brug for. 

Gratis levering af garn til Odense ved køb for min. 399 kr. 

Du betaler normalt et mindre beløb for at få leveret garn til dig i Odense, men handler du for mindst 399 kr., er fragten kvit og frit. Der er derfor god grund til at købe stort ind og få fyldt garnlageret godt op. 

Køb billigt garn i Odense

Ønsker du at købe billigt garn i Odense, så skal du shoppe online via vores webshop. Vi har nemlig altid gode priser på garn af enestående kvalitet. Skal det være ekstra billigt, så skal du besøge vores outlet, hvor du finder nogle af vores lækreste garnkvaliteter til nedsatte priser. Der bliver løbende føjet nye tilbud til outlettet, hvorfor det er værd at følge med. Du kan tage del i de gode tilbud, uanset om du er bosat i Odense eller et andet sted i Danmark.