🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garnbutik Hillerød

Leder du efter en garnbutik i Hillerød? Så er det værd at overveje, om du i stedet skulle købe dit garn på nettet og få det leveret til dig i Hillerød. Den mulighed giver vi dig hos Mayflower. Grib muligheden og gør en god handel på garn af højeste kvalitet. 

I vores garnsortiment finder du en verden af forskellige garnkvaliteter, der har vidt forskellige egenskaber. Du finder bl.a. fibre som uld, alpaka, polyamid og bomuld i vores garnkvaliteter. 

Køb garn i Hillerød

Du kan købe garn i Hillerød ved at besøge en lokal garnbutik eller ved at handle på nettet. Vi anbefaler sidstnævnte, da det er både den nemmeste og ofte også billigste måde at handle garn på. 

I stedet for at besøge den ene garnbutik i Hillerød efter den anden for at finde det ønskede garn, så kan du finde det hele på vores webshop. Når du har fundet det garn, du var på udkig efter, så kan du nemt lægge det i kurven og afgive en bestilling. Efter ordren er modtaget, vil vi sende de bestilte produkter til dit hjem eller en pakkeshop i Hillerød. 

Levering af garn til Hillerød og omegn

Mayflower tilbyder levering af garn til alle husstande i Hillerød, og din husstand er ikke undtaget. Vi vil derfor også kunne levere garn til dig. 

I bestillingsfasen kan du vælge mellem en række forskellige leveringsmuligheder, herunder hjemmelevering og levering til pakkeshop. Leveringstiden vil normalt være 1-3 hverdage.  

Oplev vores gode tilbud på garn

Vores webshop er sprængfyldt med gode tilbud på garn. De aktuelle tilbud finder du ved at besøge vores outlet, der jævnligt opdateres med nye tilbud. Vil du handle billigt garn i Hillerød, så vil du ikke gå galt i byen ved at besøge vores online outlet. 

For at blive holdt up-to-date med nye tilbud kan du med fordel abonnere på vores nyhedsbrev og følge med på de sociale medier.