🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Garn Thisted

Er dit hjem beliggende i Thisted eller omegn, og leder du efter et sted at handle garn, så har vi løsningen. Løsningen er at handle i vores digitale garnbutik, hvor du kan tage del i de gode priser og glæde dig over en hurtig leveringstid på blot 1-3 hverdage. 

Garn kan bruges til mange kreative projekter, men uanset om det er strik, hækling eller noget helt tredje, du mangler garn til, så kan vi levere det. Bestil garn i Thisted i dag og tag snart hul på dit næste projekt.  

Garnbutik i Thisted

Mayflower.dk er en online garnbutik, der tilbyder levering til Thisted og andre danske byer. Vi driver ikke en fysisk garnbutik i Thisted, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan indfri dine ønsker. 

Vi forhandler alverdens garnkvaliteter, og vores garn fås i både neutrale og farvestrålende farver, så vi har helt sikkert også noget passende garn til dit projekt. Vi har fremstillet garn i mere end 70 år, så når du køber garn i Thisted gennem vores webshop, kan du være sikker på at få leveret garn i kompromisløs kvalitet. 

Spar penge på garn i Thisted

Der er ingen grund til at betale overpris for garn i Thisted. Er du enig, og vil du gerne have pengene til at række så langt som muligt, så skal du besøge vores online outlet. Glæd dig til at opleve en masse gode tilbud på garn, men husk at slå til, inden det er for sent. 

Få leveret garn inden for 1-3 hverdage

Kribler det i dine fingre for at komme i gang med et nyt strikke- eller hækleprojekt? Så bestil garn med levering til Thisted i dag. Så skal vi nok sørge for hurtig levering på forventeligt 1-3 hverdage. Vi bestræber os på at have alle de forskellige garnkvaliteter og garnvarianter på lager, så det kan sendes og leveres til dig på få dage.