🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Slagelse

Holder du til i Slagelse? Og søger du kvalitetsgarn til dine kreative projekter inden for strik eller hækling? Så kan du bestille garn hos os. Vi har mere end 70 års ekspertise inden for garnindustrien, hvorfor du kan være sikker på at få leveret garn af højeste kvalitet. 

Det skal være både nemt og billigt at handle garn i Slagelse – og dét er det takket være vores smarte webshop, hvor du kan handle garn til gode priser. 

Garnbutik i Slagelse

Der er fordele og ulemper ved at købe garn i en fysisk garnbutik i Slagelse. Det samme gør sig gældende, når det kommer til at købe garn på nettet. Der er dog langt flere fordele end ulemper ved at købe garn online. Af fordele kan der bl.a. nævnes, at det er nemt, at det sparer dig for tid, og at du ofte kan opnå store økonomiske besparelser. Endvidere er der ingen åbningstider at tage hensyn til. 

Vi sælger ikke garn i Slagelse på en fysisk lokation, men vi tilbyder levering af alle vores garnkvaliteter til hjemmeadresser og pakkeshops i Slagelse. 

Køb garn i Slagelse fra dit eget hjem

Vidste du, at du har mulighed for at købe garn i Slagelse helt uden at forlade dit hjem? Dette kan lade sig gøre, hvis du handler på vores webshop. Vores garnbutik er nemlig 100 % internetbaseret, hvilket giver os mulighed for at sælge vores kvalitetsprodukter til kunder i hele landet. Læg blot det garn i kurven, som du ønsker, og lad os levere garnet til dig i Slagelse. 

Find inspiration i hundredvis af strikke- og hækleopskrifter

Selv de mest kreative sjæle fra Slagelse kan løbe tør for idéer. Når det sker, så står vi selvfølgelig klar med en masse inspiration. På vores website finder du et kæmpe opskriftsunivers, der rummer over 500 hækle- og strikkeopskrifter. Du kan f.eks. få inspiration til at strikke eller hækle en hue, halsedisse, bluse, cardigan eller noget helt femte. 

Har du fundet en opskrift, som du gerne vil give dig i kast med? Så skab dig et overblik over, hvilket garn der skal bruges, og bestil dette garn med levering til dig i Slagelse.