🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Odense

Er du bosat i Randers, og er du glad for at strikke eller hækle? Så kan du glæde dig over, at du kan få leveret garn af høj kvalitet direkte til dig. Vi sælger garn til kreative sjæle i hele landet, og det gælder naturligvis også kreative sjæle fra Randers og omegn.

Du er landet på den rigtige side, hvis du gerne vil købe garn i Randers uden at skulle bruge tid på at besøge en fysisk garnbutik. Hos os kan du nemlig shoppe garn på attraktive vilkår uden at skulle forlade din matrikel. 

Garnbutik i Randers

Førhen var det mere reglen end undtagelsen, at man lagde vej forbi en fysisk garnbutik i Randers, når garnlageret atter skulle fyldes op. I dag, i en meget digital tid, kan du købe det ønskede garn på nettet. Det kan du gøre på vores webshop, der, modsat de fysiske garnbutikker, aldrig holder lukket. 

Vores garnsortiment består af en verden af fibre og sammensætninger, så vi vil vove at påstå, at vi har garn for enhver smag. Om du leder efter garnkvaliteter, der er spundet på bomuld, uld, mohair eller noget helt fjerde, så kan du finde det perfekte garn i vores sortiment. Alle garnkvaliteterne kan leveres til dig i Randers. 

Køb garn i Randers på favorable vilkår

Vil du gerne købe garn i Randers på de mest favorable vilkår, så skal du benytte muligheden for at handle online. På vores webshop er du ikke blot sikret et kæmpe udvalg af garn, der forhandles til favorable priser. Du kan også drage fordel af, at vi tilbyder hurtig levering. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage. 

Levering af garn til dit hjem eller en pakkeshop i Randers

Vi har hverken et lager eller en garnbutik i Randers, men vi tilbyder alligevel lynhurtig levering til både private husstande og pakkeshops i Randers. Tøv derfor ikke med at bestille garn hos os, hvis du er bosat i Randers og mangler garn af høj kvalitet.