🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Garn Nykøbing Mors

Nykøbing Mors er en mindre by med et begrænset antal garnbutikker. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få dækket dit behov for garn af høj kvalitet, hvis du er bosat i Nykøbing Mors eller omegn. Det betyder blot, at du skal købe dit garn på nettet. Det kan du nemt, sikkert og til en god pris gøre på vores webshop. 

Vi forhandler garn til alle kreative projekter, så hvad end du vil strikke eller hækle en ny sweater til dig selv eller et par sokker til dit barn, så har vi garn til formålet.   

Garnbutik i Nykøbing Mors

Vi har ingen fysiske garnbutikker i hverken Nykøbing Mors eller andre steder i Danmark. Vi har dog noget endnu bedre; en moderne og brugervenlig webshop, hvor du kan handle garn i de materialer, mængder og farver, som du ønsker. 

Når du har lagt dig fast på, hvilken type garn du vil bruge til dit projekt, så kan du klikke dig ind på produktsiderne, hvor du præsenteres for en spændende farvepalette. Du finder vores forskellige garnkvaliteter i stort set alle tænkelige farver. Et lige så stort og differentieret udvalg er svært at finde i en garnbutik i Nykøbing Mors.  

Hurtig levering af garn til kunder fra Nykøbing Mors

Vil du gerne gøre en god handel på garn i Nykøbing Mors? Så skal du handle online. Du kan afgive en bestilling på få minutter, og efter 1-3 hverdage får du leveret det bestilte garn til din adresse i Nykøbing Mors. At handle online vil med andre ord spare dig for både tid og besvær. 

Besøg vores store online garnudsalg

Gode tilbud på garn hænger ikke på træerne – medmindre du handler hos os.

Vi har nemlig et stort online garnudsalg, hvor du kan spare mange penge på garn. Handler du garn for mindst 399 kr., så sørger vi for, at du får gratis levering af din ordre til Nykøbing Mors.