🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 25% på Alliance - Udløber søndag kl 23:59

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Nyborg

Du kan fra dit hjem i Nyborg nemt og trygt handle garn, når det passer ind i din hverdag. Vores webshop, der rummer en verden af lækre garnkvaliteter, holder nemlig åbent døgnet rundt, og vi har sørget for, at både brugervenligheden og sikkerheden er i top. 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter i den lokale garnbutik i Nyborg, så vil du finde det i vores sortiment. Vi har nemlig garn for enhver smag og til ethvert projekt. 

Garnbutik i Nyborg

Mayflower har ikke en fysisk garnbutik i Nyborg, men det betyder ikke, at du ikke kan handle kvalitetsgarn hos os, hvis du er bosat i Nyborg eller omegn. Du kan selvfølgelig handle på vores webshop og få leveret garnet til dit hjem. Det er både nemmere og ofte også billigere end at lægge vej forbi en garnbutik nede i byen. 

Vi vil være din foretrukne online garnbutik i Nyborg, og derfor har vi sørget for, at du får kundefordele som hurtig levering på 1-3 hverdage og gratis fragt ved køb over 399 kr. Har du spørgsmål til vores garn, levering eller andet, vil vores kundesupport aldrig være mere end et opkald eller en mail væk.  

Hvor kan jeg købe garn i Nyborg?

Du kan, foruden at handle i en fysisk garnbutik, købe det ønskede garn på nettet. Mayflower holder ikke til i Nyborg, men vi tilbyder levering af ordrer til hele Danmark, inkl. Nyborg. Det store spørgsmål er så bare, hvilket kreativt projekt du skal kaste dig ud i som det næste, og hvilket garn du skal bruge til formålet? 

Køb garn online og få det leveret til din adresse i Nyborg

Det har aldrig været lettere at få fingrene i kvalitetsgarn til favorable priser, uanset om man er bosat i Nyborg eller et andet sted i landet. Du kan nemlig med få klik på vores webshop bestille det garn, du mangler for at kunne komme i gang med dit næste strikke- eller hækleprojekt. På vores hjemmeside finder du i øvrigt også masser af strikke- og hækleopskrifter. 

Garnet, du bestiller, kan leveres til din adresse eller til en pakkeshop i Nyborg, alt efter hvad du foretrækker. Du kan vælge den ønskede leveringsmulighed i checkout-processen.