🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 42% på Cocobola Udskiftbar Rundepindesæt - Udløber i aften kl 23:59

Spring Sale - Vanvittige rabatter 🌷

Garn Løkken

Søger du garn til dine hobbyprojekter? Og har du adresse i Løkken eller omegn? Så er du kommet til den helt rigtige forhandler.

Vi er ikke til stede med en fysisk garnbutik i Løkken, men vi leverer selvfølgelig garn til husstande i Løkken og andre byer i det nordjyske. Mayflower er med andre ord din digitale forhandler af garn i Løkken. Afgiver du en bestilling i dag, så modtager du kvalitetsgarn med posten om 1-3 hverdage. 

Garnbutik i Løkken

Leder du efter et alternativ til at handle hos en garnbutik i Løkken? Så kan vi varmt anbefale dig at handle garn på vores webshop. Vores webshop er indrettet på en sådan måde, at du hurtigt og med få klik kan finde det rette garn til dine projekter. Du skal desuden ikke bruge tid på transport eller tage hensyn til åbningstider, når du handler hos os. 

Som din nye foretrukne forhandler af garn i Løkken vil vi sikre os, at du får den bedste oplevelse. Dette gør vi ved at tilbyde forskellige attraktive kundefordele. Som kunde kan du bl.a. nyde godt af, at vi tilbyder gratis fragt ved køb for mindst 399 kr. Husk også, at vi yder 14 dages fortrydelsesret. 

Køb garn i Løkken med hjemmelevering eller levering til pakkeshop

Du bestemmer helt selv, hvordan du vil have leveret din ordre, når du handler garn hos os. Efter at have tilføjet de ønskede varer til din kurv, skal du foruden at indtaste dine leveringsoplysninger vælge, om du vil have leveret din ordre til en pakkeshop i nærheden eller til din private adresse i Løkken. 

Gode tilbud på garn i Løkken

Du behøver ikke at køre forbi en garnbutik i Løkken for at finde gode garntilbud. Nogle af de bedste tilbud på garn er nemlig at finde i vores online outlet. Besøg outlettet i dag og gør en ekstraordinær god handel.