🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn København

Søger du en forhandler af garn i København? Så er Mayflower et godt bud på din nye foretrukne garnbutik. Vi har ikke en fysisk garnbutik i København, men til gengæld har vi en moderne webshop, der rummer en verden af garn. 

Hvad end du er bosat på Nørrebro, Østerbro, Amagerbro, Frederiksberg eller et helt femte sted i København, så kan vi levere garn til dig af fremragende kvalitet.  

Garnbutik i København

Foretrækker du at handle garn i ro og mag? Og vil du gerne slippe for en masse transporttid? Så skal du handle garn på nettet i stedet for at besøge en lokal garnbutik i København. Du kan nemt og trygt handle via din smartphone, laptop eller tablet helt uden at rejse dig fra sofaen. 

Er du, ligesom mange andre københavnere, glad for at strikke eller hækle, men er du løbet tør for idéer til kreative projekter, så husk, at vi har et stort opskriftsunivers. Dette univers finder du via vores hovedmenu. Når du har fundet den rette opskrift og det rette garn til formålet, så kan du bestille garnet og få det leveret til dig i København. Så simpelt kan det være at købe garn i København. 

Hurtig levering af garn til København

Du får ikke garnet med det samme, når du handler online, men med en leveringstid på blot 1-3 hverdage vil du meget snart modtage dit nye garn. Du kan få garnet leveret til din hjemmeadresse eller til en pakkeshop i nærheden af din bopæl. Shopper du for minimum 399 kr., tilbyder vi gratis fragt, når du vælger os som din forhandler af garn i København.

Du kan handle garn i København døgnet rundt

I en travl og hektisk hverdag kan det være svært at nå at besøge en fysisk garnbutik i København inden lukketid. Denne udfordring kommer du heldigvis udenom, når du handler på nettet. Mayflower.dk holder nemlig åbent 24/7.