🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Dagstilbud: Spar 30% på Duette - Udløber i aften kl 23:59

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Kerteminde

Er du en kreativ person med base i Kerteminde? Så kan du med fordel købe garn til dine projekter på nettet. Når du handler hos os, får du bl.a. fordele som hurtig levering på 1-3 hverdage og fri fragt ved køb for mindst 399 kr. 

Vi leverer kvalitetsgarn til hele Danmark, og her er Kerteminde ingen undtagelse. Er du derfor interesseret i at købe garn af høj kvalitet til skarpe priser, så er vi den rette forhandler for dig.  

Garnbutik i Kerteminde

Vi har ikke mulighed for at byde dig indenfor i en fysisk garnbutik i Kerteminde, men vi kan til gengæld byde dig velkommen på vores webshop, der indeholder en verden af garn. På shoppen kan du opleve vores komplette garnsortiment, der består af garn af forskellige typer, farver, prisklasser m.v. 

Ved at handle online i stedet for at lægge vej forbi en garnbutik i Kerteminde kan du spare tid og besvær, og du vil i mange tilfælde også kunne spare penge. Vi bestræber os desuden på at have alle garnkvaliteter på lager, så du ikke skal gå forgæves. Vi har allerede mange glade kunder fra Kerteminde, og du kan blive den næste i rækken. 

Køb garn online og få det leveret til dig i Kerteminde

Når du shopper garn på vores webshop, har du mulighed for at få det leveret til din adresse i Kerteminde. Foretrækker du at få leveret din ordre til en nærliggende pakkeshop, så er dette også en mulighed. Forvent i begge tilfælde levering inden for 1-3 hverdage.

Har du besøgt vores online garnoutlet?

Vil du gerne shoppe garn i Kerteminde uden at overskride dit budget? Så kan du overveje at besøge vores online garnoutlet. Her finder du altid rækkevis af gode tilbud. 

Vi er ikke fysisk til stede i Kerteminde, hvorfor du ikke kan mærke garnet inden køb, men som kunde hos os får du 14 dages fortrydelsesret og kan derfor nemt sende varerne retur, hvis du fortryder dit køb.