🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Garn Horsens

Mayflower er et godt og sikkert valg af forhandler, hvis du er bosiddende i Horsens og gerne vil have leveret garn af høj kvalitet. Vi har forsynet danskerne med garn siden 1951 og har nu også mulighed for at tilbyde garn via vores brugervenlige webshop. 

Hvad end du har i tankerne at strikke eller hækle en sweater, et tæppe, en hue eller noget helt fjerde, så kan vi levere det garn, du har brug for. Vi leverer til samtlige husstande i Horsens og omegn i samarbejde med pålidelige fragtfirmaer.  

Garnbutik i Horsens

Du behøver ikke længere at besøge en fysisk garnbutik i Horsens for at købe garn. Du kan i stedet vælge at købe kvalitetsgarn på nettet via vores webshop. 

På vores webshop kan du finde alt i garn. Du kan endvidere handle i dit eget tempo, og du kan glæde dig over, at du ikke skal bruge tid på transport og parkering. Det eneste du skal koncentrere dig om er at tilføje det ønskede garn til din indkøbskurv. Så skal vi nok sørge for at levere garnet til dig i Horsens inden for få hverdage. 

Kan jeg få leveret garn til min adresse i Horsens?

Ja, det kan du.

Vi tilbyder landsdækkende leveringsservice, så der tilbydes også levering af garn til din adresse i Horsens eller omegn. Pakken leveres direkte til din hoveddør, medmindre du vælger levering til pakkeshop. Du vælger selv den ønskede leveringsmulighed, når du når til checkout.  

Dyk ned i vores store garnsortiment og opskriftsunivers

Vi kan ikke kun bryste os af at have et stort og spændende garnsortiment. Vi har også den store ære af at præsentere dig for vores kæmpe opskriftsunivers. Er du vild med at strikke, hækle eller foretage dig noget andet kreativt, men mangler du idéer til dit næste projekt, så skal du udforske vores mange opskrifter. Disse opskrifter er frit tilgængelige for alle. 

Finder du en opskrift, som fanger din interesse, så kan du nemt se, hvilket garn du skal bruge for at lave den givne kreation. Det påkrævede garn kan vi levere til dig i Horsens, så du snart kan tage hul på dit næste projekt.