🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Hjørring

Du holder til i Hjørring og vil gerne købe garn til dit næste projekt. Er det korrekt antaget, så kan du købe garnet hos Mayflower. Vi har ingen garnbutikker i Hjørring, men du kan handle garn på vores webshop og få det leveret direkte til dig. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores garn, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre. Gør dig selv en tjeneste og udforsk vores store og spændende garnsortiment i dag, hvis du ønsker at købe kvalitetsgarn. 

Garnbutik i Hjørring

Vi er ikke din lokale garnbutik i Hjørring. Til gengæld er vi din digitale forhandler af garn - en forhandler, der kan levere garn i netop de materialer, mængder og farver, som du har brug for. Om det er et stort eller lille hobbyprojekt, du har planer om at kaste dig ud i, så er garnet til formålet altid kun få klik væk takket være vores webshop. 

Da vi udelukkende opererer digitalt, så skal du ikke tage højde for åbningstider, som du skulle, hvis du handlede i en fysisk garnbutik i Hjørring. Vi holder nemlig aldrig lukket. 

Vi leverer garn til alle adresser i Hjørring

Uanset hvor du er bosat i Hjørring eller i det øvrige Nordjylland, så kan vi levere garn til din adresse. Du kan frit vælge mellem hjemmelevering og levering til pakkeshop, når du handler hos os. I samarbejde med servicemindede fragtfirmaer kan vi tilbyde levering af garn til private hjem og pakkeshops i Hjørring på 1-3 hverdage. 

Forhandler af garn i Hjørring med mere end 70 års ekspertise

Mayflower har i mere end 70 år – siden 1951 – produceret og forhandlet garn af høj kvalitet. Oprindeligt koncentrerede vi os kun om bomuldsgarn, men i dag kan vi tilbyde alverdens garntyper. Den høje kvalitet er selvfølgelig stadig i højsædet.

Er du kvalitetsbevidst, og vil du have de bedste forudsætninger for at komme godt i mål med dine kreative projekter, så bør Mayflower være din foretrukne forhandler af garn i Hjørring.