🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 25% på Alliance - Udløber søndag kl 23:59

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Hedensted

Mayflower har et bredt garnudvalg og tilbyder landsdækkende levering. Vi vil derfor også kunne stille netop dit behov for garn, hvis du er bosat i Hedensted eller omegn. Du kan bruge vores menu øverst til at finde det garn, du mangler til dit næste projekt. Leder du efter noget specifikt, kan du også benytte vores søgefunktion.  

Shop garn på vores webshop i dag og få leveret garnet til dit hjem i Hedensted inden længe. 

Garnbutik i Hedensted

Mayflower har ingen garnbutik i Hedensted, men det betyder ikke, at vi ikke kan forsyne dig med kvalitetsgarn. I stedet for at åbne fysiske garnbutikker i Hedensted, så har vi udviklet en smart og brugervenlig webshop. På denne webshop finder du vores store udvalg af kvalitetsgarn. 

Der kan være både tid og penge at spare ved at købe garn på nettet. Du slipper for at skulle bruge tid på transport frem og tilbage fra en garnbutik, og du kan glæde dig over, at priserne er meget fordelagtige i vores online butik. Disse fordele kan du tage del i, uanset om du er bosat i Hedensted eller et helt andet sted i landet. 

Levering af garn til Hedensted på 1-3 hverdage

Vi har ikke base i Hedensted, men vi kan selvfølgelig tilbyde hurtig levering af garn til dig, der holder til i Hedensted. Leveringstiden er som udgangspunkt 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet. 

I checkout-fasen kan du vælge mellem flere leveringsmuligheder. Du bestemmer selv, om du vil have leveret din ordre til din hjemmeadresse eller til en pakkeshop i nærheden. Ved ordrer på over 399 kr. udløses der fri fragt. 

Opnå store besparelser på garn i Hedensted 

Du kan sagtens gøre en god handel på garn uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Mayflower skaber vi udelukkende produkter af højeste kvalitet, men kan alligevel tilbyde produkterne til priser, hvor alle kan være med. 

Ønsker du at spare ekstra mange penge på garn, så skal du besøge vores outlet.