🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Weekendtilbud: Spar 25% på Alliance - Udløber søndag kl 23:59

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Haderslev

Er du fra Haderslev, og er du på udkig efter en garnbutik, hvor du kan handle garn til dine kreative projekter, så skal du handle hos Mayflower. Vi har ikke en garnbutik i Haderslev, men vi tilbyder levering af garn til Haderslev og resten af Syd- og Sønderjylland. 

Foruden vores store udvalg af garn kan du nyde godt af, at vi har udviklet og offentliggjort flere end 500 strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Alle disse opskrifter kan downloades gratis på vores hjemmeside. 

Garnbutik i Haderslev

Der findes et godt alternativ til at besøge en fysisk garnbutik i Haderslev, når der skal købes nyt garn til sin kreative hobby. Alternativet er at handle online. Mayflower.dk er stedet, du skal handle, hvis du vil være sikret en god og tryg handel. 

Vi tilbyder en verden af garnkvaliteter, der er spundet på mange forskellige fibre, herunder bomuld, uld, bambusviskose og mange flere. På produktsiderne bliver du grundigt introduceret til de forskellige produkter, eksempelvis med info om materiale, løbelængde, strikkefasthed m.v.

Når du har tilføjet det garn til kurven, som du skal bruge, så kan du i checkout-fasen angive dit navn og din adresse i Haderslev, hvorefter du nemt og sikkert kan betale for varerne. 

Få leveret garn til dit hjem i Haderslev

Du behøver ikke at forlade dit hjem for at købe garn i Haderslev. Du kan nemlig blot bestille det ønskede garn på nettet. Det kan du gøre på vores webshop, der holder åbent på alle tidspunkter af døgnet.

Om du ønsker at få leveret garnet til en pakkeshop eller din private adresse i Haderslev er helt op til dig. I begge tilfælde er du sikret hurtig levering.

Gratis strikke- og hækleopskrifter til kreative sjæle fra Haderslev

Vi forkæler ikke kun vores kunder fra Haderslev og omegn med et stort udvalg af, og gode tilbud på, garn af høj kvalitet. Vi byder også på en masse gratis opskrifter, som er lavet af professionelle designere. Der er helt sikkert også opskrifter, der passer til dit niveau.