🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Summer Sale - Spar op til 50% ☀️

Garn Frederikshavn

Er du bosat i Frederikshavn? Og mangler du garn til dit næste strikke- eller hækleprojekt? I givet fald er vi de rigtige til at hjælpe. Vi fører nemlig et bredt udvalg af garn af højeste kvalitet, som vi leverer til hele landet, inkl. Frederikshavn og resten af Nordjylland. 

Du kan med få klik bestille netop det garn, du står og mangler, hvad end det er merinogarn, strømpegarn, tweedgarn eller noget helt fjerde, der står på indkøbslisten. 

Garnbutik i Frederikshavn

Mayflower har ikke en fysisk garnbutik i Frederikshavn, men som en landsdækkende webshop tilbyder vi naturligvis levering af ordrer til kunder i Frederikshavn og omegn. 

I vores digitale butik bliver du præsenteret for en verden af garn i mange forskellige kvaliteter og farver. Vi tilbyder garn til alle hobbyprojekter, så vi har også det rette garn for dig. 

Du opnår mange fordele ved at købe garn på nettet med levering til din adresse eller en pakkeshop i Frederikshavn. Hos Mayflower får du frihed til at handle, når det passer dig, du kan nyde godt af vores hurtige leveringsservice, og du kan ikke mindst tage del i vores gode tilbud på garn. 

Mayflower er din go-to forhandler af garn af høj kvalitet

Mayflower.dk er webshoppen, hvor du kan handle garn af høj kvalitet til favorable priser, uanset om du er bosat i Frederikshavn eller i en anden by. 

Du kan med få klik bestille det garn, du skal bruge til dit projekt. Opstår der spørgsmål undervejs, kan du altid tage fat i os på mail eller telefon, hvor vi er tilgængelige fra mandag til fredag. 

Hurtig levering af garn til kunder i Frederikshavn – 1-3 hverdage

Kan du heller ikke vente med at komme i gang med dit næste kreative projekt? Så kan du glæde dig over, at vi tilbyder lynhurtig levering. Hvis du bestiller i dag, så leverer vi garnet til dig i Frederikshavn inden for 1-3 hverdage.