🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Dagstilbud: Spar 49% på Mayflower Create Målebånd - Udløber i aften kl 23:59

Spring Sale - Sidste chance ⏰

Garn Aarhus

Aarhus er kendt som Smilets By, og en af de ting der kan sætte smilet på dine læber er en hyggelig stund i selskab med garn og strikkepinde eller hæklenåle. Er det korrekt antaget, så skal du sørge for at fylde dit garnlager op, så du kan give dig i kast med nye kreative projekter. 

Vi forhandler garn i Aarhus via vores webshop, hvor du kan handle, når det passer dig. Der tilbydes levering til alle adresser i Aarhus på 1-3 hverdage. 

Garnbutik i Aarhus

Hvorfor besøge en fysisk garnbutik i Aarhus, når du kan handle online via din tablet, smartphone eller laptop? 

Vi giver dig masser af gode grunde til at shoppe garn på nettet. Et stort udvalg af forskellige garnkvaliteter, hurtig levering, mulighed for gratis fragt og fantastisk kundesupport er blot nogle af de fordele, vi tilbyder dig som kunde.

I vores sortiment kan du helt sikkert finde garn til dit næste projekt, og garnet kan leveres til din hoveddør eller til en pakkeshop i Aarhus. 

Hurtig levering af garn i Aarhus

Hvis den ønskede garnkvalitet er på lager i den ønskede farve, så kan vi tilbyde hurtig levering til Aarhus. Du kan se lagerstatusen og dermed den forventede leveringstid inde på vores produktsider. Som hovedregel kan vi levere på 1-3 hverdage. 

Hvis du gerne vil spare fragten, så skal du blot handle for mindst 399 kr. 

Udforsk vores store opskriftsunivers

Er du en af de mange kreative mennesker, der bor i Aarhus og omegn? Og er du på udkig efter inspiration til dit næste strikke- eller hækleprojekt? Så skal du ikke tøve med at udforske vores kæmpe opskriftsunivers. 

Vi har opskrifter inden for alle kategorier og til alle niveauer. Om du derfor er ny inden for strik eller hækling og derfor leder efter et begynderprojekt, eller om du er mere garvet og søger en udfordring, så har vi en passende opskrift til dig.