🚚 Fri fragt på bestillinger over 399 DKK

🧶 Mere end 72 års ekspertise i garn

Mayflower Market - Spar op til 80%

Garn Aabenraa

Mayflower giver dig mulighed for at købe garn i Aabenraa hjemmefra. Vi har nemlig lanceret en moderne webshop, hvor du kan handle garn til konkurrencedygtige priser. Garnet kan leveres direkte til din adresse eller til en pakkeshop i Aabenraa eller omegn. 

Vi forkæler strikke- og hækleentusiaster fra Aabenraa med andet end gode priser på garn. Vi har også offentliggjort mere end 500 strikke- og hækleopskrifter på vores hjemmeside, som kan downloades helt gratis. 

Garnbutik i Aabenraa

Det er efterhånden mange år siden, at der ikke var andre muligheder end at besøge en lokal garnbutik i Aabenraa, når det var tid til at få fyldt garnlageret op. I dag findes der dog et rigtig godt alternativ. Alternativet er at handle hos en online garnbutik som Mayflower.dk. 

I vores online garnbutik får du ikke den samme mulighed for at mærke på varen og sammenholde farverne inden køb, men til gengæld er der tid, penge og besvær at spare ved at handle online. Derfor skal du handle hos os, næste gang du vil købe garn i Aabenraa. 

Nem og sikker online bestilling af garn i Aabenraa

Det er både nemt og sikkert at købe garn på nettet. Vores webshop byder både på meget høj brugervenlighed og sikkerhed, hvorfor du er garanteret en god handel, når du shopper garn hos os fra dit hjem i Aabenraa. 

I første omgang skal du have fundet det garn, som du står og mangler. Vær i den anledning opmærksom på, at vores mange produkter kan sorteres efter faktorer som løbelængde, strikkefasthed, materiale og meget mere. 

Skal vi også levere garn til dig i Aabenraa?

Du kan få leveret kvalitetsgarn til dit hjem i Aabenraa ved at afgive en bestilling via vores webshop. Vi har allerede mange tilfredse kunder fra Aabenraa, og du har nu mulighed for at tilslutte dig gruppen i dag. 

Din ordre vil som udgangspunkt bliver leveret inden for 1-3 hverdage, såfremt alle de bestilte produkter er på lager.