Dansk
Nyhedsbrev

Social ansvarlighed

Mayflower er en virksomhed som er i kontakt med kunder og samarbejdspartnere i store dele af verdenen. Ligeledes hører vores leverandører til rundt omkring i verdenen. Vi mener derfor, at vi som virksomhed har en forpligtigelse over for samfundet og den globale verden. Når vi samarbejder med vores leverandører rundt omkring i verden har vi en forventning om, at de er deres ansvar bevidst. 

Garnindustrien har i de senere mange år udviklet sig i en retning, hvor den sociale ansvarlighed har fået langt større fokus. Dette gør at garnproduktionen hos vores leverandører har udviklet sig, til at have større fokus på social ansvarlighed, både i forhold til de ansatte, men også i forhold til miljøet. Her har vi som virksomhed netop også forventninger til vores leverandører om, at de er deres sociale ansvar bevidst. Social ansvarlighed er en kompleks størrelse – især når vi kigger på det globale marked. Derfor kan vi heller ikke 100% garantere, at ingen af vores leverandører har nogle områder, hvor de kan forbedre sig.

Vi ser CSR (Corporate Social Responsibility ) som en proces, og derfor forsøger vi i høj grad at påvirke leverandørende mod større social ansvarlighed. Mayflower støtter i årets løb forskellige sociale arrangementer og organistationer.

 

 

AaB - Hele Nordjyllands hold

Mayflower er en virksomhed forankret i Nordjylland. Derfor har lokalområdet en særlig plads i vores hjerter. Mayflower støtter derfor AaB - Hele Nordjyllands hold. AaB´s har en vision et samlingspunkt for hele Nordjylland og at være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

AAA - Kreditrating

Mayflower har i 2018 modtaget AAA i kreditrating. Kun 2% af alle danske virksomheder opnår den eftertragtede AAA (Trippel-A) rating. Der er her tale om en virksomhed med en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. 

Kreditrating udgives af Bisnode og er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen, CVR-registret og skyldnerregister.

Kreditratingen bliver beregnet ud fra mere end 2.400 parametre og er en yderst avanceret algoritme, som har været lang tid under udvikling.

 

Certificeringer 

Mayflowers garnkvaliteter har forskellige certificeringer alt efter, hvilken leverandør der benyttes. Certificeringerne kan enten være tilknyttet den enkelte leverandør eller den enkelte produktion. Dette for at sikre, at den enkelte produktion bliver udført på den helt rigtige måde. Certificeringerne af de enkelte garnkvaliteter fremgår af banderolen på det pågældende garn.   

 

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.