Dansk
Nyhedsbrev

Siden 1951 har danskerne kunne købe garn fra Mayflower. Dengang var det bomuldsgarn, som var Mayflowers speciale. Det er efterhånden mange år siden, og i dag kan Mayflower byde på meget mere end bare bomuldsgarn.

Én af Mayflowers mest populære garnkvaliteter er Mayflower Easy Care, som består af 100% ren ny uld, der ikke kradser. Easy Care er det oplagte valg til strikket tøj, og der er især mange, som foretrækker Easy Care hæklet og strikket babytøj. Garnkvaliteten er nemlig både blød og varm, og selvom den er ren uld, så kan den stadig maskinvaskes og tørres i tørretumbler.

 

Mayflower Easy Care i 13 nye farver

Man siger, at forandring fryder, og det gælder også garn. Mayflower Easy Care fås i 41 forskellige farver, og nu kan vi med glæde tilføje 13 nye farver til sortimentet.

Alle nye Easy Care farver er lavet med inspiration fra den danske natur. Det tematiske fællesskab betyder, at alle garnfarver passer godt til hinanden. Det gør for eksempel de nye farver til et oplagt valg, hvis du gerne vil strikke en klassiske sweater med mønster, for du kan frit kombinere de nye Easy Care farver og dermed skabe dit eget design.

Udvalget byder på alt fra Insignia Blue, som er en meget mørk blå til Mellow Yellow, som er en vidunderlig lysegul garnfarve. Alle farver har stor dybde, hvilket giver en blød visuel effekt, der både virker beroligende og behagelig.

 

Fås også i Easy Care Classic og Easy Care Big

Easy Care er den tyndeste garnkvalitet i Easy Care Serien fra Mayflower. I serien finder du også Easy Care Classic og Easy Care Big, som henholdsvis mellemste og tykkeste garnkvalitet i serien. Begge garnkvaliteter er populære og har de samme egenskaber og fordele som Easy Care, og derfor tilføjer vi naturligvis også de 13 nye farver til deres sortiment.  

 

 

Launch filtreringssider

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.