Dansk
Nyhedsbrev

Forårs & Sommerkollektion 2020

De fleste har glædet sig til forår og sommer efter en lang og våd vinter. Hos Mayflower vil vi gerne gøre dit sommerhalvår endnu bedre, og derfor lancerer vi vores Forårs- og Sommerkollektion 2020 nu.

Ét af målene med Forårs- og Sommerkollektionen 2020 har været at bevise, at strik ikke kun hører vinteren til. Derfor har vi især eksperimentet med lette og luftige designs, som passer godt til årets varmere måneder. Disse designs er lavet i overensstemmelse med de nyeste modetendenser for 2020, hvor især det fluffy mohair-garn vil blive repræsenteret på modescenen. 

I kollektionen vil du især finde mange opskrifter med Mayflower Super Kid Silk, som er vores eksklusive garnkvalitet i mohair og silke. Tilsammen repræsenterer disse to fibre den lette og luftige luksus, som bliver så moderne i 2020. 

På denne side vil vi løbende offentliggøre kollektionens 23 spændende og meget forskellige strikkeopskrifter. Opskrifterne har varierende sværhedsgrad, så der er både opskrifter til nybegyndere og mere øvede strikkere. God fornøjelse! 
 

filtreringssider

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.