Dansk
Nyhedsbrev

Forårs- & Sommerkollektion 2019

 

I vores forårs- og sommerkollektion 2019 har vi haft fokus på at skabe overskuelige opskrifter, som gør det nemt at strikke lækre bluser, trøjer og cardigans, der alle har et unikt look. Der indgår fine detaljer i mange af opskrifterne, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge en bluse eller trøje, der laves med de strikketeknikker, som du nyder allermest at arbejde med.

Med vores forårs- og sommerkollektion håber vi især at kunne inspirere mindre øvede strikkere, som går med en drøm om at begynde på de større strikkeprojekter. Derfor indgår der også mange begyndervenlige opskrifter i vores kollektion, hvor de primære detaljer på trøjen er forholdsvis enkle. Du får dermed mulighed for at lære mange af grundteknikkerne i forholde til strikning af bluser med enkle detaljer som for eksempel et nemt hulmønster, en bestemt type ærmer eller lignende.

Som altid er alle vores opskrifter gratis, og du kan frit downloade dem, når de løbende offentliggøres.

Du skal også huske på, at vores farvevalg blot er forslag, så du kan sagtens vælge at gøre opskriften mere personlig ved at vælge en anden farve fra vores store udvalg af lækkert Mayflower garn.

filtreringssider

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.