Dansk
Nyhedsbrev

Efterår & Vinter kollektion 2018

Moden er hele tiden i løbende udvikling, med nye trends og tendenser i farver og detaljer. Dette gælder også når der snakkes design af strik. Derfor holder vores designer sig altid opdateret på, hvad der rører sig inden for dels den generelle mode men naturligvis også indenfor moden i strik. Dette gør at vi her kan udgive en helt ny og moderne efterår- og vinter kollektion med strikkeopskrifter med trends og tendenser for efteråret og vinteren 2018. Det er vigtigt at det håndstrikkede/hjemmestrikkede også matcher den generelle mode der indenfor øvrige beklædningsgenstande, såsom bukser, jeans, nederdel etc.

Denne nye kollektion består af 36 helt nye og moderigtige strikkedesigns i 2018-trends. Opskrifterne fra denne kollektion offentliggøres løbende her på siden og ellers kan alle opskrifterne hentes hos din lokale Mayflower forhandler
Grundlæggende inden for efterårs- og vintermoden 2018 er strik en af de helt store tendenser, som kommer til at præge gadebilledet. Nedenfor følger en beskrivelse af nogle af tendenserne inden for strik i 2018.

Jord- og naturfarver

Efterårs- og vintermoden for 2018 har en strømning, hvor brugen af jord- og naturfarver er en af tendenserne. Gennem de seneste år har farver som olivengul og bordeaux været faste spillere inden for modebilledet. Disse farver får inden for strikkedesign selskab af mere mørke og varme farver såsom grangrøn, rust- samt brune nuancer. Med disse farver bevæger 2018-trenden sig i højere grad mod jord- og naturfarverne, som skaber et varmt og afdæmpet udtryk til designet. 

Som en del af modefarverne i efteråret 2018 går den gule og sennepsgule farve ind og tager en større plads, og skaber et naturligt friskt pust til garderoben. De orangerøde nuancer er en anden trend inden for 2018-moden. Den røde farve har i flere årtier været on-and-off i modebilledet, men alt tyder på at den vender retur med fuld knald i 2018, hvor især postkasserød og orangerød vinder indpas.  

Striber og flæser 

Flæserne har i den seneste sæson præget catwalken verden over, og det slutter bestemt ikke endnu. Især ved ønsket om et feminint udtryk på dit strikketøj, er flæser det perfekte valg. Endnu et af efterårets helt store trend er striber, som går ind som supplement til de traditionelle ensfarvede designs. Striberne kan fungere både som smalle eller bredde striber, men også som en kombination mellem de forskellige bredder.
 

filtreringssider

Bliv inspireret på Instagram
@mayflowerknitting

Modtag vores nyhedsbrev

Nu kan du få vores nyhedsbrev. Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.